Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vígjátékok

 

Ilyen az élet
Life as We Know It

amerikai film 2010
vígjáték

Mindketten határozott személyiségek: Holly (Katherine Heigl) egy catering cégnél dolgozik, míg Eric (Josh Duhamel) egy sporthálózat ígéretes igazgatója. Sokáig csak egy közös tulajdonságuk van: imádják pelenkás keresztlányukat Sophie-t. Egyszer randiznak, és máris szert tesznek még egy közös tulajdonságra: a másik iránt érzett ellenszenvre.

De a sors egy váratlan fordulattal úgy hozza, hogy Sophie-nak nem marad senki mása, csak ők. Sophie érdekében kénytelenek összeköltözni, a nézeteltéréseiket félretenni, karrierjüket háttérbe szorítani, és találni egy közös pontot, hogy az együttlét elviselhetőbbé váljon…ami egy idő után már nem is annyira szörnyű, mint ahogy azt elsőre gondolták. 

Ilyen az élet - Life as We Know It

Ilyen az élet - Life as We Know It

Ilyen az élet - Life as We Know It - Mozi


 

 

Szereplők:
Katherine Heigl, Josh Duhamel, Christina Hendricks, Josh Lucas, Jessica St. Clair, Jean Smart, Majandra Delfino, Melissa McCarthy, Faizon Love, Reggie Lee
Rendezte: Greg Berlanti
Forgatókönyv:
Ian Deitchman és Kristin Rusk Robinson
Operatőr: Andrew Dunn
Vágó: Jim Page
Zene: Blake Neely
Gyártó: Josephson Entertainment, Gold Circle Films, Village Roadshow Pictures
Forgalmazó: 
InterCom
Hossz: 114 perc

 

 

Utódomra ütök
Little Fockers
amerikai film 2010
vígjáték

Tíz évvel, két kis Beckurral és számtalan akadállyal később Greg (Ben Stiller) végre megbékél szigorú apósával, Jackkel (Robert De Niro). Ám amikor a pénzszűkében lévő apuka másodállást vállal egy gyógyszercégnél, Jack ismét teljes gőzzel gyanakodni kezd kedvenc ápolójára.

Amikor Greg és Pam (Teri Polo) egész klánja – Pam expasijával, Kevinnel kiegészülve – felvonul az ikrek születésnapi buliján, Gregnek bizonyítani kell a szkeptikus após előtt, hogy ő a férfi a háznál. Ám a sok félreértés, kémkedés és titkos hadművelet közepette vajon sikerül Gregnek kiállnia Jack utolsó próbáját, és ő lehet a család következő pátriárkája… vagy a bizalom köre megtörik örökre? 
Robert De Niro, Ben Stiller

Utódomra ütök - Little Fockers

Szereplők:
Robert De Niro, Ben Stiller, Teri Polo, Owen Wilson, Dustin Hoffman, Barbra Streisand, Blythe Danner, Jessica Alba, Harvey Keitel, Laura Dern
Rendező: Paul Weitz
Forgatókönyv: John Hamburg, Larry Stuckey
Zeneszerző: Stephen Trask
Operatőr: Remi Adefarasin
Producerek: Robert De Niro, John Hamburg, Ryan Kavanaugh, Jay Roach, Jane Rosenthal
Vágó: Greg Hayden, Leslie Jones, Myron I. Kerstein
Forgalmazza: UIP-Duna Film

IMDb
Hivatalos weboldal

Hazai Mozipremier: 2010. december 23.
Utódomra ütök - Little Fockers - Mozi

Utódomra ütök - Little Fockers - Trailer, szinkronizált filmelőzetes:

 

 

Terhes társaság
Due Date
amerikai film 2010
vígjáték, Road movie

Peter Highman (Robert Downey Jr.) hamarosan apai örömök elé néz. A felesége öt nappal későbbre van kiírva, ő pedig mindenképpen mellette szeretne lenni, amikor megszületik az első babájuk.

De a véletlen mást tartogat számára: a reptérre igyekezve legjobb szándéka ellenére sem sikerül Atlantából haza repülnie, ugyanis a sors összehozza egy nagyravágyó színésszel, Ethan Trembaly-vel (Zach Galifianakis), aki meggyőzi Petert, hogy autóval utazzanak keresztül a kontinensen. A szülészet felé tartó ámokfutásuk áldozatául esik jó néhány autó, legalább annyi barátság és Peter minden épen maradt idegszála… 

Robert Downey Jr., Zach Galifianakis

Terhes társaság - Due Date

Szereplők:
Zach Galifianakis, Robert Downey Jr., Michelle Monaghan, Jamie Foxx, Juliette Lewis, Alan Arkin, RZA, Matt Walsh, Mimi Kennedy
Rendezte: Todd Phillips
Forgatókönyv:
Alan R. Cohen, Alan Freedland, Adam Sztykiel és Todd Phillips
Operatőr: Lawrence Sher
Vágó: Debra Neil-Fisher
Zene: Christophe  eck
Gyártó: Warner Bros. Pictures, Legendary Pictures, Green Hat Films
Forgalmazó: 
InterCom
Hossz: 100 perc

IMDb
Hivatalos weboldal

Hazai premier: 2010. november 4.
Terhes társaság - Due Date - Mozi

Terhes társaság - Due Date - Trailer, szinkronizált filmelőzetes:

 

 

A meztelen dobos
The Rocker
amerikai film 2008
zenés, vígjáték


Rock'n' Roll! Van, ami tényleg örök és elpusztíthatatlan: Fish (Rainn Wilson) isteni dobos, szent extázissal veri a bőröket, számára a hangos, vad zene, a bőrnadrág és a reflektorfény jelenti a mindenséget. Meg a hírnév, amelynek a küszöbén áll. És ott is marad.

Bandája, a Vesuvius még a hetvenes évek végén kirúgta, azután rögtön befutott, és azóta is világhírű. Fish nem árulja el álmait, viszont egy telefonos ügyfélszolgálatnál melózik, és senki sem hiszi el neki, hogy egykor a sztárok társa volt. Csak húsz évet kell így kibírnia: gimis unokaöccse garázszenekara kénytelen lemondani élete első fellépését, mert a dobosukat szobafogságra ítélte az anyja: ő beugrik, megmenti, aztán tönkre is teszi a show-t, de boldog.

A három tehetséges kamasz, meg a kissé pocakos és nagyon izzadós exrocker különös szövetséget köt: együtt vágnak neki a rockzenész-karriernek...

A meztelen dobos - DVD

 


Főszereplők:
Rainn Wilson, Christina Applegate, Teddy Geiger, Josh Gad, Emma Stone, Jeff Garlin, Jane Lynch, Jason Sudeikis
Rendező: Peter Cattaneo
Forgatókönyv: Maya Forbes, Wallace Wolodarsky
Operatőr: Anthony B. Richmond
Gyártó: 20th Century Fox
Forgalmazza: InterCom 
Hossz: 98 perc

 

Sátánka - Pokoli poronty (új kiadás)
Little Nicky

amerikai film 2000
vígjáték

Ha valakinek az anyja egy angyal, az apja pedig maga az ördög, valószínűleg épp elég balhés az élete... Nicky (Adam Sandler – Ne szórakozz Zohannal) épp most készülhet mind közül a legnagyobb patáliára: két sátáni bátyja meglógott a pokolból és kénköves pusztításra készül a gyanútlan földi halandók körében. Megátalkodott apjuk (az ördögi Harvey Keitel – Ponyvaregény) ráadásul az utóbbi időben igencsak beszámíthatatlan, így nem marad más hátra, Nickynek kell közbelépnie, hogy kiügyeskedje családját és az emberiséget egy valóban rettentő "égő" helyzetből...
De vajon képes-e az ördögfajzat időben összeszedni minden gonoszságát, hogy megmentse a világot?

A mellékszerepekben is olyan sztárok jelenésével, mintPatricia ArquetteJon Lovitz és Rodney Dangerfield, a Sátánka pokolian vicces szórakozás!
Adam Sandler

Sátánka - Little Nicky

Sátánka - Pokoli poronty (új kiadás) - DVD

 

 


Szereplők:
Adam Sandler, Patricia Arquette, Harvey Keitel, Rhys Ifans, Reese Witherspoon, Jon Lovitz, Rodney Dangerfield
Rendező: Steven Brill
Forgalmazza: Fórum Home Entertainment 
Hossz: 92 perc

 

Az igenember
Yes Man
amerikai film 2008
vígjáték

Mondj igent a békére! Mondj igent a biciklizésre! Mondj igent a gitároktatásra! Mondj igent a koreai nyelvtanfolyamra! Carl (Jim Carrey) soha, semmire nem mond igent. Alaptermészete a tagadás, a tiltakozás és az ellenállás. De előbb-utóbb a legmagabiztosabb embernek is rá kell jönnie, jó, néha helyeselni. És mert Carl nem szereti a félmegoldásokat, beiratkozik egy önsegítő csoportba, amelynek guruja (Terence Stamp) olyan sikeresen prédikál, hogy új híve feltétel nélkül megtér: attól kezdve minden kérdésre, felszólításra, ajánlatra és átokra gondolkodás nélkül rávágja az igent. 
Bár egyre több és egyre nagyobb bajba bólogatja bele magát, mégsem adja fel: mindenre igent mond.

Az igenember

Jim Carrey

Szereplők: 
Jim Carrey, Bradley Cooper, Zooey Deschanel, Sasha Alexander, Karen Bankhead
Rendező: Peyton Reed
Gyártó: Warner Bros.
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 100 perc